Thaihus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klikk her for å bestille prospekt

Leie bolig i Thailand - Nordic Garden

Vi tilbyr og formidler leie av bolig i Thailand. Prisen vil variere avhengig av type bolig du ønsker å leie, størrelse og lengden på oppholdet i Thailand. Alle leilighetene vi leier ut har høy standard. Klimaanlegg, kjøkken med kokeplater, kjøleskap, tv, sengetøy etc.

 

Vi tilbyr leiligheter og bungalower med alt fra ett soverom og ett bad til fire soverom og fire bad. Boligene ligger i et stille og rolig område i gangavstand fra stranden. Er du glad i golf er dette kanskje det perfekte området i Thailand å leie bolig på ettersom man har en 9 hulls golfbane, samt drivingrange som nærmeste nabo.

 

Hva med å eie i steden for å leie bolig i Thailand?

Har du tidligere valgt å leie bungalow eller bolig i Thailand i Nordic Garden og liker deg godt? Da burde du kanskje vurdere å kjøpe en egen feriebolig som du selv kan benytte i ferien. Fordelen med dette er at du kan leie ut din bolig i Thailand når du selv ikke har ferie. Nordic Hill Resorts hotellfasiliteter står for utleie av leiligheter i alle Nordic-anleggene. Hvis du ønsker å leie ut en bolig i Thailand via Nordic beregnes 20% godtgjørelse. Da vil Nordic stå for kontroll av leietakere, rengjøring, oppgjør etc.

 

Som en generell regel kan man si at det er vanlig å leie ut en bolig eller bungalow i Thailand rundt 3 måneder i året. Er man heldig kan man få leid ut 6 måneder. Er man riktig uheldig kanskje noe mindre enn tre måneder også. Tiden boligen vil være utleid avhenger selvfølgelig også av hvor mye eier benytter boligen selv. Også type utleie vil ha noe å si på leieinntekten. Ved å leie ut sin bolig i Thailand for kortere perioder oppnår man en høyere leieinntekt. Ved langtidsutleie får man sikret en god periode med utleie, men til en lavere pris. Uansett vil den enkelte kjøper av leilighet eller bungalow gjøre en avtale med Nordic om hvordan man ønsker å leie ut sin bolig i Thailand.

 

Den letteste tiden på året å leie ut en bolig i Thailand er i høysesongen (1.nov. - 1. apr). Benytter man selv boligen i denne perioden, reduserer man også mulighetene for å få leid ut. I lavsesongen (1.apr. - 1. nov) er det som regel noe vanskeligere å leie ut en bolig i Thailand. Den stilleste perioden på året er rett før og rett etter skoleferien, dvs. i mai og august. Fra slutten av juni til begynnelsen på august er det igjen brukbart med ferierende nordmenn på Nordic anleggene, og derfor enklere å leie ut sin bolig i Thailand.

Startsiden - Om Thailand - Om Thaihus - Kjøpe bolig - Leie bolig - Fotogalleri - FAQ

Dette nettstedet er laget med GoOnline XP Professional