Thaihus

Flott beliggenhet - Ferieboliger ved sjøen!

Thaihus har valgt å konsentrere seg om Jomtien/Pattaya-regionen som ligger ca. 2-3 timer sør-øst for Bangkok samt Hua Hin. Folk fra hele verden kommer for å feriere eller kjøpe feriebolig i disse områdene. Nærheten til Bangkok og flyplass er en viktig faktor. I tillegg har thailandske myndigheter lagt ned store ressurser i å oppgradere veinettet til begge disse byene.

 

Et supert utgangspunkt for ferie med flotte strender, gode shoppingmuligheter, et rikt utvalg restauranter, underholdning, fritidsaktiviteter, golfbaner, moderne sykehus etc.  Stabil temperatur året rundt på ca. 30 grader, minst nedbør i Thailand, ikke for høy luftfuktighet og en behagelig bris fra havet hele året gjør at  disse områdene går for å være de klimatisk beste i Thailand. Når det er vinter i Europa er det fint å kunne tilbringe tid i sol og varme.

 

Klima, vennlige mennesker, lite kriminalitet og lave leveomkostninger gjør Thailand til det mest attraktive valget!

 

Motta prospekter i posten!

Skriv inn dine data og vi sender prospekter hjem til deg i posten. Har du e-mail så skriv inn den også, så blir du oppdatert på nye prosjekter. Send gjerne også en SMS med AD Thai til 1986 så sender vi deg et prospekt i posten.

Startsiden - Om Thailand - Om Thaihus - Kjøpe bolig - Leie bolig - Fotogalleri - FAQ

Dette nettstedet er laget med GoOnline XP Professional