Thaihus

Prospekter

|

Juridisk

|

Investering

|

Visningstur

 

Klikk her for å bestille prospekt

Flott beliggenhet - Bolig ved sjøen i Thailand!

Thaihus har valgt å konsentrere seg om Jomtien/Pattaya-regionen som ligger ca. 2-3 timer sør-øst for Bangkok samt Hua Hin. Folk fra hele verden kommer hit for å feriere, og mange velger dette området når de bestemmer seg for å kjøpe bolig i Thailand. Nærheten til Bangkok og flyplass er viktige faktorer om man ønsker å kjøpe seg en egen bolig i Thailand. I tillegg har thailandske myndigheter lagt ned store ressurser i å oppgradere veinettet til begge disse byene.

 

Velger man å kjøpe en bolig i denne delen av Thailand får man et supert utgangspunkt for ferie med flotte strender, gode shoppingmuligheter, et rikt utvalg restauranter, underholdning, fritidsaktiviteter, golfbaner, moderne sykehus etc.  Stabil temperatur året rundt på ca. 30 grader, minst nedbør i Thailand, ikke for høy luftfuktighet og en behagelig bris fra havet hele året gjør at disse områdene går for å være de klimatisk beste i Thailand.  Å kjøpe en egen bolig betyr at du kan reise fra vinteren i Europa og heller la kroppen nyte solen og temperaturen i smilets land.

 

Klima, vennlige mennesker, lite kriminalitet og lave leveomkostninger gjør at stadig flere opplever at å kjøpe en bolig i Thailand er det mest attraktive valget!

Kjøpe bolig i Thailand? Motta prospekter i posten!

Skriv inn dine data i vårt bestillingsskjema (klikk på prospektsymbolet i toppen av siden) og vi sender prospekter hjem til deg i posten. Har du e-mail så skriv inn den også, så blir du oppdatert på nye prosjekter. Send gjerne også en SMS med AD Thai til 1986 så sender vi deg prospekt på en bolig i Thailand i posten.

 

Ta kontakt med oss for mer informasjon om å kjøpe bolig i Thailand: info@thaihus.no.

Startsiden - Om Thailand - Om Thaihus - Kjøpe bolig - Leie bolig - Fotogalleri - FAQ

Prospekt - Juridisk - Investering - Visningstur

Dette nettstedet er laget med GoOnline XP Professional