Thaihus

Om Thailand

|

Bangkok

|

Fritid

|

Thaimat

|

Valuta

|

Været

|

Kart

 

Klikk her for å bestille prospekt

Hvorfor Thailand?

Nordmenn har i de senere år virkelig fått øynene opp for Thailand. Thailand antas å ha den største, norske kolonien etter Spania. Det thailandske prisnivået gjør også sitt til at det er mulig for mange å tilbringe mer tid under palmene. Regner du med at dine totale utgifter i Thailand vil utgjøre en tredjedel av hva du må betale i Norge, så er du på den sikre siden. Som oftest lever man billigere enn det.

 

Thailand har moderne sykehus med dyktige leger som gir deg førsteklasses behandling, langt billigere enn i Norge. Utgifter til tannbehandling ligger ofte under halvparten av hva du betaler i Norge. Laseroperasjon på øynene utføres til en fjerdedel av hva du må ut med i Norge. Det er mulig å tegne internasjonal helseforsikring som gir deg ekstra sikkerhet for medisinsk behandling dersom du ikke er dekket fra Norge.

 

I sentrum av sørøst-asia

Thailand og ikke minst østkysten har god beliggenhet om man ønsker å bli kjent med flere land. Bangkok er et internasjonalt knutepunkt, med flyruter til de fleste destinasjoner. Man kan på kort tid reise til Kambodsja, Laos, Malaysia, Vietnam, Singapore eller Kina. Thailand ligger midt i smørøyet og er derfor et godt valg for kjøp av feriebolig.

 

Østkysten har mest å tilby

Klimatisk sett går østkysten for å være det beste området i Thailand. Stabil temperatur året rundt på rundt på ca. 30 grader, noe høyere i april til mai og noe lavere i november til mars. Østkysten har en behagelig bris fra havet hele året og ikke spesielt høy luftfuktighet. Temperaturen i sjøen ligger på ca. 30 grader hele året.

 

Det er i dette området vi tilbyr ferieboliger. Har du vært andre steder i Thailand som du likte godt, men har ikke vært i Jomtien/Pattaya? Da anbefaler vi at du tar en tur før du bestemmer deg. Østkysten har et slikt mangfold at vi i Thaihus har valgt å satse 100% på regionen. Østkysten er den delen av landet som ligger sydøst for Bangkok, øst for den thailandske gulf og vest for Kambodsja. Regionen med provinsene Chonburi, Rayong, Chantaburi og Trat er etter mange år blitt populære feriedestinasjoner med et mangfold av aktivitetstilbud for folk i alle aldre.

 

De senere år har man sett en eksplosiv utvilking i infrastrukturen. Ny motorvei fra Bangkok til Trat har gjort regionen mer tilgjengelig. Bangkoks nye hovedflyplass er snart ferdig og kommer sydøst for byen. Det vil korte ned reisetiden til ca. halvannen time til Pattaya.

 

Jomtien/Pattaya kan tilby det meste. Det finnes rundt 12 shoppingsentre, i overkant av 20 golfbaner, syv internasjonale skoler, 20 natur- og kultur-attraksjoner, fornøyelsesparker og flotte strender.

Startsiden - Om Thailand - Om Thaihus - Kjøpe bolig - Leie bolig - Fotogalleri - FAQ

Startside Om Thailand - Bangkok - Fritid - Thaimat - Valuta - Været - Kart

Dette nettstedet er laget med GoOnline XP Professional